Iga-aastane postitus kinkekaartide kohta

Mina olen Kairit – vaimselt terve ja igati kaine mõistuse juures! Siin on mul üks summa raha, mida ma saan kasutada ükskõik kus, millal ja mille ostmiseks. Palun andke mulle selle raha asemele üks paber, millega ma saan oste sooritada ainult kindlas kaupluses kindlate asjade ostmiseks ja kuni kindla kuupäevani!

Kui olete terve lõigu läbi lugenud, kas teile tundub, et esimene lause on tõsi?!

Kuna mõistujutust kindlasti kõik mu kallid inimesed aru ei saa (seda tõendavad igal aastal sünnipäevaks ja jõuludeks laekuvad erinevad kinkekaardid), siis kordan oma meie pere sünnipäevakuu alguse puhul mantrat: ÄRGE KINKIGE MEILE TÄHTPÄEVADEKS KINKEKAARTE! Eelmise aasta postitus mittesoovitud ja soovitud kingituste kohta asub siin.

ETV-s oli mul aga täna au pildistada Tarvot – mõned mu kursusekaaslased on täitsa edukad!

terevisioon-5349