Ikka see PLO5

Tegin eile OlyBet Kings of Tallinn festivali live-ülekannet ja hämmastavalt paljud mängijad küsisid minult muuhulgas, et kuidas mu õpingud siis ka lähevad. Tõesti olin meelitatud, et nii paljud hoopis kõrgemal mängivad inimesed olid mu ettevõtmisest teadlikud ja huvitatud – vastan siis nüüd siin lühidalt neilegi, kes eile vastust ei saanud.

Ma poleks uskunud, et neid madalal on nii keeruline olla võitev mängija. Ma poleks uskunud, et nii madalal on võimalik nii palju kaotada!

Mu peas liiguvad peamiselt allaandmise mõtted, aga päriselt ei raatsi ust siiski veel kinni panna, sest mulle tegelikult meeldib mängida ja ma omaarust saan iga õppe- ja mängupäevaga järjest targemaks ning ikka loodan, et see hakkab kohe-kohe ka tulemustes kajastuma. Seega ma tõesti ei tea, mis otsuse ma 1. märtsil edasise osas teen.

Täna vaatasin veelkord oma juhendaja videot, kus ta mängib kahel laual ZOOM PLO10 ja leidsin vaid 2 kätt, mida ma oma aruga teisiti mängiksin (ühel juhul calliks preflopis UTG+1 tõste BB-lt kaartidega AsQdQc8c  ja teisel juhul ei julgeks flopis bluffida, vaid lihtsalt checkiks – Imre arvas, et minu versioonid poleks ka otseselt valed). Kõige hullem ongi see, et ei saa ise aru, kus mu vead on. Üksikute käte puhul olen muidugi isegi hiljem märganud, et seda või teist polnud vaja teha või oleks tulnud teha, aga … lauas ma ei märka, millal ja millest need vead sisse lipsavad.

Imre ei tahaks, et ma nii ruttu alla annan (tema on ju seda mängu juba paar aastat õppinud). Mina aga tõesti ei tea! Kui juba nii madalal on nii raske, siis kui hulluks see asi veel kõrgemal läheb, kui mängijad lisaks kaartidele veel minu kui mängija vastu mängima hakkaks?!

2015 näeb hetkel välja selline: 2015

2 mõtet “Ikka see PLO5

  1. levis

    Sellel limiidil peab ikka olema piisav % annetajaid, kelle najal juba võiks kokkuvõttes BE jääda. Statistikat on juba piisavalt, et saaks teha korraliku analüüsi ning leida suurimad vead ülesse. Vaadata üle positsioonidelt kasum/kahjum, kui on 3betitud jne. suured potid. Analüüsimine on muidugi meeletult tüütu ja aeganõudev töö, lisaks peab oskama analüüsida.

Kommenteerimine on suletud.